Kaiken lisäksi pohjan aineet vain sekoitellaan keskenään joten sopii siis kivasti vaikka lasten kanssa tehtäväksi.
4 kananmunaa
3 dl sokeria (osa oli intiaanisokeria)
1 rkl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
200g voita
2 dl maitoa
3 tl leivinjauhetta
1l raparperipaloja
kanelia
500g kreikkalaista jogurttia
0,5 dl fariinisokeria
1,5 dl sokeria
2 kananmunaa
1 rkl vaniljasokeria
Laita uuni kuumenemaan 185 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Riko kananmunat ja lisää joukkoon sula voi ja maitoa. Sekoita kuivat aineet sekaan. Kaada uunipellille. Ripottele päälle raparperit ja mausta kanelilla. Sekoita kaikki kuorrutteen aineet keskenään ja kaada raparperien päälle. Tasoita pinta ja laita uuniin. Piirakka on valmis kun reunat on saaneet kauniin rusketuksen ja pinta on keskeltä hyytynyt.
Onpa kivan helpon kuuloin resepti. Pitää laittaa muistiin :)
VastaaPoistaKuinkahan paljon voita tulee?
VastaaPoista200g. Lisätty ohjeeseen!
PoistaOmpa ihana vähän erilainen raparperipiirakan täyte, nam! :) Näyttää todella herkulliselta ♥
VastaaPoistaKiva kun tekee aineiuettelon mukaan ja heittää uuniin ja lukee sen jälkeen teko-ohjeen; lisää voi???? mikä voi? 😗
VastaaPoistaVoi lisätty aineosaluettoloon! Olen pahoillani kaikille jos piirakka on mennyt pieleen tämän takia..
Poista