Töiden jälkeen kahvi laitettiin porisemaan ja kakku sulamaan leikattavaksi pöytään. Helppoa kuin mikä!
2 l haluamaasi jäätelöä (mansikka ja rommi-suklaa)
1 pkt (176g)Oreo keksejä
nokare voita
Kinuski:
2 dl kuohukermaa
3/4 dl sokeria
3/4 dl fariinisokeria
1 tl voita
mausteeksi vanilliinisokeria
- mittaa sokerit ja kerma kattilaan. Anna kiehua kunnes seos paksunee. Kinuski on valmista
kun vesilasiin pudotettu tippa pysyy koossa. Lisää lopuksi voi. HUOM! Lisää valmiiseen kinuskiin tomusokeria niin saat kinuskista pursotettavan. Testaa ennen pursottamista. Lisäsin itse noin 1/2 dl tomusokeria valmiiseen kinuskiin.
Valmista ensin keksipohja murskaamalla keksit. Sulata vähän voita ja sekoita keksimurun joukkoon. Painele vuoan pohjalle halk. 22cm. Ota pehmeästä jäätelöstä siivuja (n.1cm paksuisia) ja täytä vuoka. Tee toinen kerros samalla tavalla. Kaada kinuski päälle ja koristele jos haluat. Laita pakastimeen ja ota sulamaan kun herkkuhetki koittaa.
Hyvältä näyttää!
VastaaPoistaJa kiva idea!
Kiitos Sari :) Omatekoinen jäätelökakku aina valmiina vieraita varten..
VastaaPoista