tiistai 18. lokakuuta 2011

Minttusuklaapalat

Nämä vaan on niin hyviä! Voin suositella! Idean reseptiin sain kondensoidusta maidosta jonka viimeinen käyttöpäivä lähestyi uhkaavasti. Jotain sukua nämä voisi olla fudgelle, aito sellainen keitellään kermasta ja sokerista. Joskus joulun alla voisi kokeilla toistakin reseptiä. Olen ihastunut LU:n uusiin minttusuklaakekseihin ja siihen nämä sopivat paremmin kuin hyvin.

400g kondensoitua maitoa
400g fazerin tumma suklaa
1 rkl voita
20 LU minttusuklaakeksiä
kookoshiutaleita
Lämmitä kondensoitu maito ja suklaa hiljalleen kattilassa. Ota pois liedeltä ja lisää kookos, voi ja n.4 palaan rikotut minttukeksit..Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n.15x25) ja anna jähmettyä jääkaapissa n. 1h. leikka paloiksi.
Nauti itse tai anna lahjaksi sellofaaniin pakattuna.
Huom! koristele herkku jos haluat heti vuokaan kaatamisen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti