Jos vapun herkkutarjottavat on vielä mietinnässä niin kokeile näitä nopeita ja helppoja duffineita. Duffini on muffinin ja donitsin yhdistelmä. Sen keksi ja kehitti Bea's of Bloomsbury konditorian Bea Voa ja se on ollut sen jälkeen aikamoinen hitti varsinkin kun kahvila Starbucks otti sen valikoimiinsa.
Kokeile vaikka itse! :) Tosi herkullisia
Huom! Vappu lähestyy ja arvonta sulkeutuu! Vielä ehdit siis osallistua!
4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1/4 tl suolaa
1/4 tl muskottipähkinää
1/4 tl kuivahiivaa
1 3/4 dl piimää
3/4 dl sulatettua voita
1 kananmuna
1 rkl vaniljauutetta
Lisäksi
1,5 dl sokeria
1 rkl kanelia
50g voita
Sisälle:
Dr.Oetker muffinitäytettä salted caramel
Kuumenna uuni 180 asteeseen. Mittaa kuivat aineet. Sekoita toisessa kulhossa piimä, öljy, kananmuna ja vaniljauute. Yhdistä aineet ja sekoita juuri sen verran että aineet sekoittuu. Jaa muffipellille vuokiin. Voit öljytä koloja hieman ensin. Tein 12 kpl muffinivuokaan jolloin duffineista tulee aika pieniä. Paista uunissa 20-30 minuuttia. Pursota valmiisiin duffineihin Dr.Oetker muffinitäytettä. Sekoita kaneli ja sokeri lautasella. Sulata voi. Sivele voisulaa duffineille ja pyörittele kaneli-sokeriseoksessa. Nauti!
Vinkki!
Voit laittaa duffinien sisään ennen paistoa hilloa tai sekoittaa mukaan kokonaisia marjoja.
Voit maustaa sokerin esim. limenkuorella.
Piimän voit korvata esim. rahkalla tai kermaviilillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti