4 munan vaalea kakkupohja
täyte:
ohuita banaaniviipaleita
kermaa
suklaakastiketta:
1/2 dl kaakaojauhetta (esim. van houten)
1 dl sokeria
0,75 dl vettä
Sekoita kaakaojauhe, sokeri ja vesi kattilassa ja keita seosta hiljalleen muutamia minuutteja. jäähdytä.
Kinuski:
täyte:
ohuita banaaniviipaleita
kermaa
suklaakastiketta:
1/2 dl kaakaojauhetta (esim. van houten)
1 dl sokeria
0,75 dl vettä
Sekoita kaakaojauhe, sokeri ja vesi kattilassa ja keita seosta hiljalleen muutamia minuutteja. jäähdytä.
Kinuski:
2 dl kuohukermaa
3/4 dl sokeria
3/4 dl fariinisokeria
1 tl voita
mausteeksi vanilliinisokeria
- mittaa sokerit ja kerma kattilaan. Anna kiehua kunnes seos paksunee. Kinuski on valmista
kun vesilasiin pudotettu tippa pysyy koossa. Lisää lopuksi voi. HUOM! Lisää valmiiseen kinuskiin tomusokeria niin saat kinuskista pursotettavan. Testaa ennen pursottamista. Lisäsin itse noin 1/2 dl tomusokeria valmiiseen kinuskiin.
Reunakoristelu:
vaaleaa kakkupohjamurua + kaakaojauhe
Kakun kokoaminen:
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta ja levitä kermaa pohjan päälle. Viipaloi baania ohuiksi viipaleiksi ja asettele kerman päälle. Kaada kastiketta päälle. Laita toinen pohjapala ed.päälle ja kostuta ja täytä kakku samoin kuin edellinen. Levitä kermavalmiin kakun reunoille ja päälle. Koristele reunat. Pursota kakun päälle kermapursotukset. Pursota kinuski ja suklaaraidat.
Reunakoristelu:
vaaleaa kakkupohjamurua + kaakaojauhe
Kakun kokoaminen:
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta ja levitä kermaa pohjan päälle. Viipaloi baania ohuiksi viipaleiksi ja asettele kerman päälle. Kaada kastiketta päälle. Laita toinen pohjapala ed.päälle ja kostuta ja täytä kakku samoin kuin edellinen. Levitä kermavalmiin kakun reunoille ja päälle. Koristele reunat. Pursota kakun päälle kermapursotukset. Pursota kinuski ja suklaaraidat.
nami
VastaaPoista