tiistai 12. lokakuuta 2010

Juustosarvet

Tein näitä juustosarvia kun sisko tuli kylään ja hän ihastui näihin niin että otti reseptin itselleenkin. Ohje on alunperin Aamulehdestä josta sitä hieman muokkasin. Kiva vaihtoehto pasteijalle!







16 pientä sarvea

2dl kermaviiliä
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
50g sulaa margariinia
2 dl emmental raastetta
Täyte:
esim. mozzarellajuustoa tai tuorejuustoa
tuoreita yrttejä

 sulata voi ja sekoita kermaviili jauhoihin. Sekoita kaikki taikinan loputkin ainekset keskenään. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kumpikin osa pyöreäksi levyksi. Jaa kumpikin taikinalevy taikinapyörällä sektoreittain kahdeksaan osaan. Pane nokare haluamaasi täytettä jokaiselle palalle ja rullaa sarviksi aloittaen rullaaminen aina palan leveimmästä päästä. Paista 225 asteessa n. 10-15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti