Nyt on sitten koulu loppunut ja
ravintolakondiittorin lisäkoulutuksen paperit taskussa:)Hauskaa oli ja
välllä rankkaakin, mutta tosi antoisaa!Tässä viimeisen kurssiosion
töitä..
Suolaiset Bebet
Juustovoitaikina
500g voita
500g pizzaraastetta
500g vehnäjauhoja
-Sekoita aineet taikinaksi. kauli 3X3 ja anna levätä 2h kylmässä.
Kauli 2,5mm paksuiseksi ja vuoraa bebe vuoat.pistele.Anna levätä 1h kylmiössä.Paista 210 astetta n.10 min.
Fetatäyte
100g tuorejuustoa tai (100g voita)
75g voita
1 dl sipulikuutiota(kuullota)
mustapippuria
Vaahdota voi, (tuorejuusto) ja fetajuusto ilmavaksi kreemiksi.Lisää sipuli ja pippuri.
Täytä taikinakupit täytteellä ja koristele.
Kasvisvoileipäkakku
Porotäytteiset pasteijat
Vol au vent lohitäytteellä
Feta-pinaattikruunu
pyynikin paatti
(tampereella kun ollaan:)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti